Autor: Tööstusuudised.ee • 6. veebruar 2024

Tänavu selgub “Aasta tarneahelajuht 2024”! Kandideerimistähtaeg 1. märts

Äripäev, Tööstusuudised.ee ja Logistikauudised.ee hakkavad tunnustama Eesti parimaid tarneahelajuhte. Kandidaatide esitamine on avatud kuni 1. märtsini 2024.

„Viimased aastad on selgelt näidanud, kui oluline roll on toimival tarneahelal ettevõtte jaoks tegelikult. Ettevõtte tarneahelajuhid või tarneahelate arendamisega tegelevad entusiastid väärivad oma panuse eest tunnustamist,“ kommenteerib konkursi eestvedaja ja Tööstusuudised.ee juht Harro Puusild.

„Kutsun ettevõtete eri tasandi juhte märkama mõne partnerettevõtte või kliendi tarneahelajuhti ja andma ta konkursile kandidaadina üles. Märgake ka oma ettevõtte tarneahelajuhti ja tunnustage teda,“ lisab Puusild. „Kui ettevõttes pole tarneaelajuhi positsiooni loodud, kuid olemas on mõni entusiast või tubli ekspert, kes tarneahelavaldkonda juhib ja arendab, siis ka need tegijad on konkursile väga oodatud.“

Kuidas esitada?

Kandidaadi esitamiseks tuleb esitada kandidaadi nimi, ettevõte ja ametinimi ning vabas vormis lühike (kuni 1 A4) põhjendus, miks just tema peaks olema aasta tarneahelajuht. Eriti oodatud on kandidaadid, keda on märgatud tema enda ettevõttest väljaspool, kuid kandidaadiks võib esitaka ka oma ettevõtte tarneahelajuhi.

NB! Kui teie ettevõttes ei ole tarneahelajuhi positsiooni, siis võite kandidaadiks esitada ka tarneahela eest vastutaja või entusiasti, kes vääriks oma silmapaistva töö eest samuti tunnustust.

Näited kandidaadi edulugudest, projektidest, uutest lahendustest või ellu kutsutud muutustest võib tuua kuni 4 aasta tagusest perioodist.

Konkursi ajakava:

*Kandidaate saab esitada kuni 1. märtsini 2024 aadressil [email protected] või allpool toodud vormi kaudu.

*Nimekiri saabunud kandidaatidest avaldatakse Tööstusuudiste ja Logistikauudiste veebides 2. märtsil 2024.

*Kandidaatide hulgast valib esikolmiku professionaalne žürii, kelle koosseis avaldatakse märtsis 2024.

*Esikolmik avaldatakse märtsi teises pooles, aprillis toimub ka lugejahääletus.

*Võitja selgub lugejate ja žürii häälte liitmisel, võitja tehakse teatavaks tänavusel Pärnu tarneahelakonverentsil 2024 „Pööre“, mis toimub 30.-31. mail Pärnu Kontserdimajas. Võitja autasustamine toimub konverentsi õhtusöögil.

*Aasta tarneahelajuht 2024 kolm finalisti saavad võimaluse astuda ka konverentsil lavale, et ühises arutelus end tutvustada ja tarneahelajuhtimist puudutavaid küsimusi arutada.

Millele mõelda kandidaati esitades? Siin on mõned näited:

*Millega on see tarneahelajuht silma paistnud? Milliseid muudatusi või projekte on ta ellu viinud või juhtinud ning millised on tulemused? On ta loonud mõne unikaalse süsteemi/lahenduse või väärib tähelepanu vaid talle omane juhtimisstiil?

*Kuidas ta reageerib muutustele praeguses volatiilses maailmas? Kuidas tuleb toime keerulises keskkonnas ja tarneahelate tõrgeteta töö tagab?

*Kuidas ta professionaalina oma valdkonna eest ettevõttes seisab? Kuidas meeskonda inspireerib ja kaasab ning tarneahela küpsust tõstab? Milline meeskonnamängija ta on?

ESITA KANDIDAAT:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077